EK Auto's


EK Auto’s B.V. is een jong RDW erkend autobedrijf, welke actief is in de in- en verkoop van gebruikte jonge personen- en bedrijfsauto's. Wij zijn gevestigd in Hoogeveen in de provincie Drenthe. Onze wisselende voorraad  bestaan uit zowel benzine, diesel, hybride als volledige elektrische auto’s.

Wij proberen voor ieder een passende auto aan te bieden. Diverse merken, types, bouwjaren en prijsklassen vindt u bij ons terug. De door ons aangeboden occasions worden uitsluitend aangeboden met de juiste kilometerstanden en bouwjaren !

Het afleveren van een door u gekochte auto kan geschieden zoals u dit wenst. (nieuwe APK, onderhoudsbeurt, enz.) Op alle door ons aangeboden occasions is keuring door derden en/of bedrijven zoals “mijnautocoach.nl”  toegestaan. Wij staan garant voor het afleveren van een goed product.  Bij ons is inruil van alle merken en types mogelijk. Uw  ingeruilde of door ons ingekochte voertuig kan per direct gevrijwaard worden.

Heeft u interesse in een van onze aangeboden occasions? Of wilt u alvast een inruilwaarde weten voor uw huidige auto? Neem dan contact op met EK auto’s. Telefonisch en via whatsapp bereikbaar van 9.00 uur ’s morgens tot 22.00 uur ’s avonds.

Vriendelijke groet en graag tot ziens bij EK Auto’s.